Aanbevolen.......

Beste koorleden en andere geïnteresseerden,

In deze onzekere periode voor ons als muzikanten heb ik regelmatig contact met collega musici en proberen we elkaar waar mogelijk te helpen. Zo ook met Arjan en Edith Post, het bekende trompet duo.  Zij hebben op dit moment praktisch geen werk en bij hun Muziekuitgeverij Promusic wordt geen enkele bestelling geplaatst.

Naast de passie voor muziek hebben Arjan en Edith nog een passie en dat is het land Oostenrijk. Een paar jaar geleden zijn ze daar eigenaar geworden van een appartementenhuis met 13 appartementen. Ze willen hun passie graag delen met anderen.
Door alle maatregelen van de afgelopen maanden en de onzekerheid bij veel mensen wat betreft het boeken van een vakantie was het bij hen natuurlijk ook wachten op de maatregelen die de regeringen van de diverse landen zouden nemen met betrekking tot de zomerperiode.

Inmiddels is bekend dat zowel Oostenrijk( vanaf 15 juni)  als Nederland de grenzen openstelt voor vakantiegangers.
 
Ik vind het leuk om het mooie appartementenhuis Ostbacher Stern in Leutasch ( Tirol) van Arjan en Edith onder jullie aandacht te brengen. Het ligt in een prachtig gebied waar je kunt genieten van natuur en cultuur.
In de bijlage staat hierover extra informatie. ZINGEN IN DE ZOMER IN OOSTENRIJK.pdf (411 kB)
 
Arjan en Edith hebben aan diverse bevriende dirigenten gevraagd of ze dit onder de aandacht van de koorleden wilden brengen. En ze bedachten dat het dan wellicht ook leuk zou zijn om, als er voldoende animo is, af en toe eens een uurtje wat met elkaar te zingen in de buitenlucht. Geheel vrijblijvend uiteraard.
Van 4 juli tot 15 augustus is er iedere week een dirigent ( zie bijlage) ook in het huis met vakantie, die de zangmomenten in goede banen kan leiden! Dit zijn geen optredens voor publiek, maar gezellig met elkaar zingen op de alpenwei, op gepaste afstand uiteraard. Dat zal waarschijnlijk 3 x in de week zijn aan het einde van de middag.
 
Jan ( mijn echtgenoot) en ik hopen in de week van zaterdag 25 juli- 1 augustus in het appartementengebouwen van Arjan en Edith te bivakkeren en dan neem ik de zangmomenten voor mijn rekening. Dus vind je het leuk om o.l.v. mij te “ jodelen” boek dan in deze periode. Maar het is ook mogelijk om een andere week te boeken om eens bij  een andere dirigent te zingen. Voor bladmuziek wordt gezorgd.
Even voor de goede orde: het is dus geen georganiseerde reis!  Op basis van eigen vervoer en verzorging. Alle info leest u in de bijlage en voor verdere vragen en boeking kunt terecht bij Arjan en Edith Post / Promusic.
 
Hartelijke groet,
Ineke Bos- Strootman

 

 

 

 

“SponsorKliks,

Gastenboek

Deze sectie is leeg.

Contact

Interkerkelijk koor de Regenboog
Lunteren
secretaris@ikkderegenbooglunteren.nl