concert met Berndorf

In september 2014 maakte een groot gemengd koor, bestaande uit leden van ‘Excelsior’ uit Nijkerk, ‘De Lofstem’ uit Ederveen en ‘De Regenboog’ uit Lunteren, een reis naar Wenen. Naast een optreden in Stift Melk en de Stephansdom, was er een gezamenlijk concert met het Stadtchor Berndorf. Dat was een daverend succes en het resulteerde in een uitnodiging aan het Stadtchor om een tegenbezoek te brengen in 2016. 

Zaterdag 14 mei was het zover. Het Oostenrijkse koor werd gedirigeerd door Ursula Appel. Het groot samengesteld gemengd koor stond onder leiding van Ineke Bos-Strootman. De koren stonden garant voor een zeer afwisselend programma waar het massaal aanwezige publiek zichtbaar van genoot.

Wat hebben we genoten van een prachtige, bijzondere en succesvolle avond !

Onze dank gaat uit naar HEM waarover we zo prachtig mochten zingen!

Verdere dank aan alle medewerkenden die dit concert mede mogelijk hebben gemaakt. Nog een speciale dank voor ons koorlid Christa v.d Vegt zij heeft heel veel tijd en energie gestoken in de prachtige en verzorgde power-point.

 

De avond is ook in beeld gebracht !

https://www.kerkomroep.nl/#kerk.php?mp=11255

Veel foto's kunt u terug kijken op de site van ons collegakoor De Lofstem:https://www.delofstemederveen.nl/20160514.html

 

 
 
 
 
“SponsorKliks,

Gastenboek

Deze sectie is leeg.

Contact

Interkerkelijk koor de Regenboog
Lunteren
secretaris@ikkderegenbooglunteren.nl