18 juni 2021: De vlag kan uit !

Het is zo ver: het advies voor amateurkoren om niet samen te zingen, is ingetrokken. Samen zingen: het kan en mag weer!

Zingen moet nog wel aan de hand van het protocol en op anderhalve meter afstand. Voor ons als groot koor vraagt dat nog wel wat improvisatievermogen. Maar voor nu zijn we zo blij om vanaf maandag 6 september weer samen met onze enthousiaste koorleden te mogen en te kunnen zingen !

 

9 maart 2020: We zijn ons aan het voorbereiden op ons paasconcert. Nog 4 repetities te gaan. We hebben een prachtige boodschap door te geven. Vol overtuiging zingen we deze avond. We repeteren oa het lied: De Rots van mijn bestaan ...... en Van Liefde ongekend.......

Het is bijna biddag en tijdens de opening van de avond bidden we dan ook: Laat Jezus voor ons het lichtpuntje zijn in de duisternis van de woestijn. Geef ons dat we net als Jezus nieuw leven mogen ontvangen leven waarin onze pijn en moeilijkheden draagbaar zijn of zelfs verdwijnen.

 

9 maart 2021: Vorig jaar op deze datum was onze laatste repetitie. Niemand wist wat ons toen nog te wachten stond! Niet meer zingen tijdens repetities, niet meer met z'n allen zijn op maandagavond, elkaar zien/ontmoeten. In het afgelopen jaar werd alles anders. Koorleden werden ziek. We zullen sommige geliefde koorleden nooit meer zien. Hun stoel blijft leeg .....

Bij het luisteren naar het lied:  Rots van mijn bestaan wat we gezongen hebben tijdens onze laatste repetitie zag ik de tekst van het lied ineens in de context van deze tijd waarin we nu leven en in de context van het afgelopen jaar. Luister maar eens naar het lied dat we enkele jaren geleden ook al een keertje gezongen hebben.

En de toekomst ? We hopen snel, maar op een verantwoorde manier weer te mogen zingen. We hopen op uw en jullie support tijdens ons geplande kerstconcert op dv zaterdag 18 december !