Wij vinden het fijn als er nieuwe mensen interesse hebben in ons koor en al zingend hun geloof willen uitdragen.

Wij repeteren op de maandagavond van 20.00-22.00(met een koffiepauze) in de Oude kerk te Lunteren 

Voordat iemand lid wil worden, kan men vrijblijvend max 3 repetitie avonden bijwonen. Daarna wordt het aspirant-lid door de dirigent gestemd en kan hij/zij wel of geen lid worden van het koor.  Een goede fysieke conditie is vereist.

Wanneer u besluit lid te worden van ons koor vragen wij eenmalig €10 aan inschrijfkosten. 

De contributie wordt verrekend per kwartaal en bedraagt  €42.50 (incl. koffie/thee). Contributie wordt per kwartaal via automatische incasso afgeschreven zodra het lidmaatschap in gaat. 

Zodra u bent ingeschreven door de secretaris beschikt u over een gebruikersnaam en inlogcode voor deze site.

Er wordt een muziekmap met liederen door de vereniging ter beschikking gesteld die tijdens uw lidmaatschap uw eigendom is. Na het beëindigen van uw lidmaatschap dient u uw complete map weer in te leveren bij een van de bestuursleden.

Wat betreft koorkleding, er wordt gekozen voor bepaalde kleurstelling. Het wordt (zeer) op prijs gesteld als men zich hier aan houdt.

 

Concerten:

Een paar keer per jaar geven we concerten. Houdt onze website daarom goed in de gaten voor aanvullende info m.b.t locatie, datum en tijd.

Ons repertoire bestaat uit geestelijke liederen in de breedste zin van het woord, zowel Nederlandstalig als buitenlandstalig. 

 

U kunt zich aanmelden bij,  secretaris@ikkderegenbooglunteren.nl