Sponsorkliks

 

Iedereen die IKK de Regenboog een warm hart toedraagt kan ons koor gratis sponsoren tijdens het online winkelen. We leggen u graag uit hoe het werkt:

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Regenboog Lunteren, zonder dat het jou een cent extra kost!
Bestel online een pizza via Thuisbezorgd,  boek een vakantie bij booking.com of uw aankoop bij bijv bol.com en Regenboog Lunteren ontvangt hiervoor geld in de clubkas.  Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Regenboog Lunteren.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Regenboog Lunteren ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Regenboog Lunteren. Voor jou een kleine moeite, voor Regenboog Lunteren zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Regenboog Lunteren weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Regenboog Lunteren is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Regenboog Lunteren niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Regenboog Lunteren   /    https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=5545

    

Gift

Wilt u ons koor financieel ondersteunen dan kan dat ook doormiddel van het scannen van de QR code met de

camera van uw mobiele telefoon. U kunt hier een gift achterlaten. 

 

Deze QR is geldig tot 13-06-2024

Alvast bedankt namens alle leden van Ikk de Regenboog!